- Giver en renere og bedre luft året rundt 

Et sundt og behageligt indeklima er vigtigt for os mennesker, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Det hjælper med at skabe den mest optimale temperatur i bygningen, uanset om årstiden byder på minusgrader eller høj solskin.

Hos FKT VVS & Klima tilbyder vi komplette løsninger der indebærer levering, montering, installering og service af klimaanlæg for både private, erhvervsdrivende og det offentlige. Vi er VE godkendt, og har derfor den rette autorisation til at håndtere alle klimaanlæg.

Klimaanlæg vs. aircondition

Aircondition og klimaanlæg - hvad er egentlig forskellen? Svaret er simpelt. I realiteten er det fuldstændig det samme, aircondition er bare den engelske betegnelse for et klimaanlæg. Når man taler om dette emne, dukker luft til luft varmepumper også op, da det også hører under kategorien klimaanlæg. Varmepumpen er utrolig fleksibel, da den både kan omstilles til varm og kold luft alt efter behov. 

Aircondition skaber det mest optimale indeklima 

Et optimalt indeklima er vigtigt for menneskers fysiske og mentale sundhed. 
Mange mennesker samlet ét sted, stearinlys, damp, kæledyr, madlavning og meget mere kan påvirke indeklimaet negativt og kan resultere i hovedpine, koncentrationsbesvær og andre gener. 
Ved at installere aircondition kan man udover at regulere temperaturen, også få et anlæg, der kan skabe optimal cirkulation og give frisk luft. 

Et klimaanlæg har flere fordele. Først og fremmest kan det give det mest behagelige indeklima, der kan tilpasses alt efter årstiden. Derudover hjælper et klimaanlæg også med at forbedre luftkvaliteten indendørs, da systemet kan fjerne støvpartikler, pollen og andre allergener fra luften. Det kan især være fordelagtigt, hvis man har allergier eller luftvejsproblemer. 

Klimaanlæg til soveværelset

Et klimaanlæg kan være godt til forskellige problemstillinger, såvel som forskellige rum i boligen. Ved at installere et klimaanlæg i soveværelset, kan luften væsentligt forbedres, hvilket også kan være med til at forbedre livskvaliteten markant. 

En kombination af cirkulation og en renere og bedre luftkvalitet, er med til at sikre den mest optimale luftfugtighed, hvilket er afgørende for en sund vejrtrækning. Derudover vil et anlæg også reducere risikoen for at der opstår skimmelsvamp i soveværelset, og minimere støvpartikler. 

Har man aircondition i soveværelset, kan temperaturen justeres efter behov. Et køligt soveværelse hjælper kroppen med hurtigere at falde i søvn og forblive i den dybe søvn i længere tid. Den kølige temperatur bidrager til bedre søvnkvalitet og gør nattesøvnen bedre, og derfor er det en rigtig god investering, der skaber gode og optimale rammer for både mental og fysisk sundhed. 

Udover soveværelset, kan aircondition også installeres i andre større og mindre rum, sommerhuse, virksomheder, skoler mm. Der findes mange modeller i forskellige størrelser, og vi hjælper naturligvis gerne med at finde den helt rette løsning. 

Skal vi hjælpe med aircondition til dit hus?

Overvejer du at investere i et klimaanlæg i dit hus, sommerhus eller virksomhed? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde og evt. få et konkret tilbud. Vi hjælper både privatpersoner, erhverv og det offentlige i Odense, Ringe, Langeskov og på resten af Fyn, men dækker også resten af landet. 

Vi kan kontaktes uforpligtende på telefon 88 18 24 00 eller mail info@fkt-vvsogklima.dk.

Ring til os og hør mere