For at sikre et optimalt indeklima i din bolig, på kontoret, i en lagerhal, butik eller i andre bygninger, er det vigtigt med et velfungerende klimaanlæg. 

At vedligeholde dit klimaanlæg er ikke blot en investering i anlæggets levetid, men også i din komfort og sundhed. Regelmæssig service sikrer, at dit klimaanlæg fungerer effektivt, reducerer energiforbruget og forlænger anlæggets levetid.

Hos FKT VVS & Klima tilbyder vi professionel service og reparation af klimaanlæg herunder varmepumper som luft til luft og luft til vand - kontakt os på nummeret 88 18 24 00, hvis du har brug for et grundigt servicetjek.

Hvornår skal et klimaanlæg serviceres?

Det anbefales generelt at få tjekket og serviceret dit klimaanlæg mindst én gang om året. Oplever man udfordringer med anlægget, kører det ikke helt som det plejer, eller er det længe siden at der er blevet lavet et servicetjek, så er det en god idé at få booket en ny tid. 

Vi er ISO 9001 certificeret, hvilket garanterer en professionel service. Derudover er vi også VE-godkendt installatør. Dette betyder, at vi har særlige kompetencer inden for korrekt dimensionering og montering af klimaanlæg og varmepumpeteknologi. Disse certificeringer sikrer, at du som kunde får den mest professionelle behandling og de bedste løsninger tilpasset dine specifikke behov.

Ring til os for en god aftale

Hvorfor er klimaanlæg service vigtig?

Regelmæssig vedligeholdelse af klimaanlæg hjælper med at opretholde effektiviteten og sikre, at det kører optimalt. Service tjekker typisk for eventuelle problemer, som kunne føre til større reparationer, hvis de ignoreres. Det omfatter rensning af filtre, kontrol af kølemiddelniveauer og inspektion af alle mekaniske dele. Dette ikke alene forbedrer luftkvaliteten i dit hjem, men det mindsker også risikoen for kostbare nødreparationer.

Få en fleksibel aftale på klimaanlæg service 

Vi tilbyder faste serviceaftaler hvor vi kommer ud med et fast interval og klarer eftersynet. Det er også muligt at du selv kontakter os, når det er ved at være tid til service af klimaanlæg, så sender vi en specialist ud. I tilfælde af at der skulle blive behov for reparation af anlægget eller andet, vil vi sørge for at få det gjort i samme omgang eller hurtigst muligt, hvis det ikke kan løses med det samme. 

Er det tid til et serviceeftersyn af dit klimaanlæg? Så kontakt os i dag på 88 18 24 00 eller info@fkt-vvsogklima.dk for at booke en tid. Vi hjælper med at optimere jeres klimaanlæg, så I er sikret et optimalt indeklima og energiforbrug. 

Vi er landsdækkende - og kører især meget på Fyn bl.a. i Odense, Assens, Svendborg, Nyborg og resten af landet, så tag endelig fat i os, hvis vi også skal slå et smut forbi dig