Hos FKT VVS & Klima tilbyder vi skræddersyede køleløsninger designet til jeres specifikke behov, så I er sikret et effektivt klimaanlæg. Vi opbygger systemer inden for køleteknik, der både er energieffektive og pålidelige, designet til at levere maksimal køleeffektivitet og minimere dine driftsomkostninger. 

Vi er specialister og certificeret i køleteknik

Vi har VE-uddannet medarbejdere med særlige kompetencer inden for dimensionering og montering af den pågældende teknologi. Derudover er vi også ISO 9001 certificeret.

Vores hold af eksperter står klar til at guide dig gennem hele processen - fra valg af system og opbygning til installation og løbende vedligeholdelse.

Køleteknik til varmepumper

Varmepumper er blevet en populær løsning til opvarmning og køling af boliger og erhvervsbygninger, på grund af deres effektivitet og miljøvenlighed. Disse systemer udnytter energi fra ude fra, til at regulere indeklimaet, hvilket gør dem til et energieffektivt alternativ til traditionelle opvarmningsmetoder.

Vi tilbyder forskellige løsninger inden for varmepumper, heriblandt luft til luft og luft til vand

Køleteknik til køle- og frostrum

Kølerum og frostrum er løsninger der anvendes i en bred vifte af industrier. Disse specialiserede rum kræver præcis køleteknik for at sikre de rette temperaturer for produkterne. 

Vi tilbyder både opbygning, installering, reparation og service af frost- og kølerum, samt levering og installering af diverse kølemøbler.

Serviceaftale på køleteknik

Vi tilbyder ikke kun installation af nye kølesystemer, men også omfattende service og vedligeholdelse af eksisterende anlæg. Vi hjælper med at sikre, at dit kølesystem fungerer optimalt hele året. 

En regelmæssig vedligeholdelsesplan vil ikke kun forlænge levetiden på dit kølesystem, men også sikre, at det kører så effektivt som muligt, hvilket reducerer risikoen for store (og muligvis dyre) reparationer.

Kontakt vores køletekniker i dag for en god aftale

Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer med professionel køleteknik. 

Vi er landsdækkende - og kører især meget på Fyn bl.a. i Odense, Assens, Svendborg, Nyborg og resten af landet, så tag endelig fat i os, hvis vi også skal slå et smut forbi dig

Ring til os på 88 18 24 00 eller send en forespørgsel på info@fkt-vvsogklima.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning.

Ring til os og hør mere